Bezoekers - Digital Construction Brussels

Kom meer te weten over Digital Construction Brussels

De 4de editie van de vakbeurs Digital Construction zal plaatsvinden samen met de beurs Install Day te Brussels Kart.

Deze beurs zal zich focussen op deze gespecialiseerde niche van de bouwondernemingen.

Er zullen eveneens demo’s doorgaan die onze partner het WTCB zal verzorgen.

Install Day en Digital gaan daardoor hand in hand omdat digitalisering ontegensprekelijk de toekomst is.

Mis daarom deze beurs zeker niet!

In het kader van Corona zullen we er alles aan doen om de veiligheid, gezondheid en welzijn van bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen.

PARTNERS

WTCB | stand 13-14-18-19

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.  

www.wtcb.be

Techlink | stand 25

Techlink is de eerste én enige beroepsfederatie die alle technieken en installatiebedrijven (zoals elektro & HVAC) verbindt, versterkt en vertegenwoordigt. Techlink helpt haar meer dan 3000 leden een sterke plaats te behouden in een sector in transitie.

www.techlink.be

Firmanaam | stand 00

SPONSORS

WTCB | stand 13-14-18-19

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.

www.wtcb.be

Firmanaam | stand 01

www.installday.be

Firmanaam | stand 01

www.installday.be

EXPOSANTEN

Meer info over de standen

STAND | stand

Stand | stand

Stand | stand

Bouwsoft | stand 5 & 6

Use It Group werkt reeds 20 jaar op het scherp van de snee om pionier te zijn op vlak van administratieve software voor de bouw-, tuin- en groensector. Dit respectievelijk met Bouwsoft en Groensoft. Contacten, offertes, facturen, betalingsopvolging, nacalculatie,… worden allemaal centraal beheert. Onze all-in-one tool zorgt ervoor dat je tijd bespaart en meer inzicht krijgt in jouw bedrijf.

In 2014 werd, met Archisoft, ook aan de eisen van architecten en architectenkantoren voldaan.

www.useitgroup.com/nl/bouwsoft-bouwsoftware

Geodynamics | stand 12

GeoDynamics biedt IT-oplossingen aan voor mobiele toepassingen, in het bijzonder in het segment van track and trace, tijd- en activiteitenregistratie.

Met onze innovatieve software kunnen bedrijven uit de bouw-, service-, en installatiesector perfect papieren werkbonnen overboord gooien of hun voertuigen en mobiele ploegen in realtime opvolgen.

www.apps.geodynamics.be/track-and-trace

GMI Group | stand 09

Als software en servicebedrijf ondersteunen wij onze klanten bij de optimalisatie van de operationele processen en administratieve organisatie. U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Onze aanpak staat garant voor een totaalbenadering binnen vier grote automatiseringsdomeinen: ERP, CRM, ECM en BI. Wij garanderen een begeleiding door mensen die gepokt en gemazeld zijn in de dagelijkse praktijk. Zij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek.

www.gmigroup.be

Handsoft | stand 22

HandSoft is hét softwarepakket voor installatiebedrijven. Het is ontwikkeld door 3 softwarebedrijven (Duitsland-België-Nederland) die elk meer dan 34 jaar ervaring hebben opgebouwd in deze branche. Met de belangrijke leveranciers hebben we een E-link, rechtstreekse koppeling met hun e-shop, zodat u artikelen eenvoudig en snel kan toevoegen in HandSoft. Met 1 klik worden de bruto- en uw nettoprijzen van courante artikelen razendsnel geactualiseerd. Integratie met de app Outsmart voor digitale werkbonnen.

www.handsoft.be

Hit-Office | stand 11

Ficos is ICT specialist voor de bouwsector
Hit-Office is een softwareoplossing voor het beheer van uw offertes, bouwplaatsen, inkoop, planning, boekhouding, personeel, dienst-na-verkoop en machinepark
Hit-Mobile is een mobile app die gekoppeld is aan Hit-Office, ze geeft u toegang tot uw gegevens vanop uw smartphone of tablet
Hit-Tracking is een track&trace oplossing die op zichzelf of geïntegreerd met Hit-Office kan gebruikt worden.
Hit-Market is een platform voor online prijsaanvragen. Hierdoor kunt u het inkoopproces met uw leveranciers en onderaannemers verbeteren.
Check-in-at-Work is een oplossing voor aanwezigheidsregistratie
Meer informatie over onze oplossingen vindt u via www.hit-office.com, www.hit-mobile.com, www.hit-tracking.com et www.hit-market.be

www.hit-office.com

testest

Plenion | stand 22

ABAX | stand 18

Hét platform dat voertuigen, materieel en gereedschap samen brengt

Krijg inzicht in uw wagenpark, externe activa en eindklantenservice om uw digitale transformatie mogelijk te maken. Kies uit vele flexibele gps-trackingoplossingen die dashboards, rapporten en meldingen bieden.

Met ABAX Wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Rapporteer middels slimme dashboards naar management en stuur bestuurders aan op diverse onderdelen zoals planning, rijgedrag, stationair draaien en inzet van voertuigen.

ABAX Materieelbeheer houdt de belangrijkste factoren voor u bij waaronder; de locatie van uw materieel in een kaart, draaiuren, beweging naar een nieuwe locatie met het gebruik van geofences. Via meldingen op basis van gebruik weet u wanneer u de volgende servicebeurt kunt verwachten.

ABAX Gereedschap is weten dat je het juiste materieel en gereedschap bij de hand hebt wanneer het nodig is. Verliezen, achterlaten, lenen en helaas... zelfs bedrijfsgereedschap stelen. Het zoeken naar gereedschap kan op zijn best frustrerend zijn, maar vaak geeft het veel tijdverspilling en vertraging. Tool tracking is ons antwoord voor digitale optimalisering in de bouw.

Sinds 2005 werken we als RAM Mobile Data samen met de Confederatie Bouw en hebben ons opgewerkt tot expert in het domein van installatie en bouw. Sinds eind 2020 zijn we onderdeel van ABAX. Dat geeft ons, naast onze bestaande expertise, het voordeel van schaalgrootte en innovatiekracht. Ontdek net als vele KMO’s ook de voordelen met ABAX.

www.abax.com

Robaws | stand 12

Robaws is een online tool voor uw administratie met als focus eenvoud, snelheid & mobile. Beschikbare modules: klanten, offerten, projecten, werkbonnen, facturatie, leveranciers, bestellingen, planning (check-in @work, werfmeldingen), materieel, stock, uurregistratie, dashboard, bestand & email integratie. Verwacht geen brochures op onze stand, wij tonen graag ons product met live demo's.
http://www.robaws.be/

www.robaws.be

STAND | stand

GEO-IT | stand 24

Geo-IT BVBA is erkend verdeler, training center en ontwikkelaar van Autodesk software met specialisatie in de bouwsector. Als Autodesk Gold partner ondersteunen we aannemers, studiebureaus en architecten met de BIM ontwerpsoftware Autodesk Revit die we afstemmen op de noden van de Belgische markt. Met de Autodesk BIM360 producten brengen we de 2D plannen en de 3D BIM modellen naar de werf voor gebruik op pc, tablet of smartphone. Geo-IT is actief in de werkgroepen BIM van het WTCB en eveneens partner van CEVORA en de Confederatie Bouw voor gespecialiseerde opleidingen in AutoCAD, Revit en BIM software.

https://www.geoit.be/nl

Wolters Kluwer | stand 26-27

https://www.wolterskluwer.com/nl-be

 

 

KPD | stand 14

Kennis van de bouwwereld

Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies.

www.kpd.be

BUuild Software | stand 3

Build Software ondersteunt bedrijven uit de ‘bouw’ bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Ons gedreven team ontwikkelt en implementeert al sinds 1997 gespecialiseerde software voor de sector. Het resultaat van deze jarenlange ervaring is een state-of-the-art oplossing. Build Software ondersteunt klanten bij het winnen van aanbestedingen, hogere rendementen en meer tevreden eindklanten. Ze helpt uiteenlopende spelers, of ze nu in de algemene bouw, wegenbouw en infrastructuur, afwerking en installatie, projectontwikkeling of als studiebureau actief zijn.

 

https://www.build-software.eu

BLUEFIELDS | stand 7

Bluefields biedt met de PDF software ‘Bluebeam Revu’ de oplossing om digitaal te werken met bouwplannen (ei. markeren, metingen, samenwerken). Onze gebruikers: projectleiders, calculatie & Studiedienst, Architecten. Bluebeam Revu PDF is ook voor onze BIM klanten nu een essentiële aanvulling. Door de mogelijkheden, de intuïtieve opbouw en lage investeringsdrempel van Bluebeam Revu hebben meer mensen binnen de bouw nu toegang die PDF plannen. Want niet iedereen is een BIM specialist. Ontdek onze klanten, de software en opleidingen.

https://https://www.bluefields.be/nl

 

 

Suivo | stand 25

  1. Suivo levert kwaliteitsvolle data & inzichten om je bedrijf nog beter te maken. We hebben er onze missie van gemaakt om alles te connecteren.

    Suivo is een Internet of Things bedrijf. Wij combineren software, hardware en connectiviteit om business processen te optimaliseren. Met onze trackers, tags en sensoren verzamelen we gegevens, zodat je je wagenpark, machines, gereedschappen en medewerkers nog beter kan inzetten.  Zo kan je alles gemakkelijk plannen, beheren en analyseren.

www.suivo.com

www.suivo.com