Bezoekers - Digital Construction Brussels

Kom meer te weten over Digital Construction Brussels

De 4de editie van de vakbeurs Digital Construction zal plaatsvinden tijdens de 3 vakbeurzen van de Confederatie Bouw.

De eerste beurs zal doorgaan tijdens Install Day te Brussels Kart.
Ze zal zich focussen op deze gespecialiseerde niche van de bouwondernemingen.

Er zullen eveneens demo’s doorgaan die onze partner het WTCB zal verzorgen.

Install Day en Digital gaan daardoor hand in hand omdat digitalisering ontegensprekelijk de toekomst is.

Mis daarom deze beurs zeker niet!

In het kader van Corona zullen we er alles aan doen om de veiligheid, gezondheid en welzijn van bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen.

PARTNERS

WTCB | stand 13-14-18-19

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.  

www.wtcb.be

Techlink | stand 25

Techlink is de eerste én enige beroepsfederatie die alle technieken en installatiebedrijven (zoals elektro & HVAC) verbindt, versterkt en vertegenwoordigt. Techlink helpt haar meer dan 3000 leden een sterke plaats te behouden in een sector in transitie.

www.techlink.be

Firmanaam | stand 00

SPONSORS

WTCB | stand 13-14-18-19

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.

www.wtcb.be

Firmanaam | stand 01

www.installday.be

Firmanaam | stand 01

www.installday.be

EXPOSANTEN

Meer info over de standen

3ES | stand 19

3ES is een snelgroeiende onderneming die gespecialiseerd is in opmetingsprojecten in de industriële en bouwsector, en dat boven, op én onder de grond. Dankzij het gebruik van spitstechnologie – zoals laserscanning, dronescanning en 3D- moduleringen, is 3ES een van de meest efficiënte opmetingsbureaus in de Benelux. Zo is het de perfecte partner voor architecten, industriële bedrijven, aannemers en facility managers die op een vlotte manier hypernauwkeurige plannen nodig hebben.

Dankzij haar jarenlange expertise heeft 3ES de noden van haar klanten uitgebouwd tot haar eigen waarden: nauwkeurigheid, correctheid en snelheid.

www.3es.be

4PS | stand 13

Dé softwareoplossing voor bouw & project georiënteerde bedrijven - 4PS Construct is een innovatieve, integrale ERP-oplossing die al je primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vanuit de cloud, overal en voor iedereen beschikbaar. Altijd up-to-date, schaalbaar én veilig. Krijg terug grip op uw bedrijfsprocessen.

www.4ps.be

Dalux | stand 07

Dalux maakt het mogelijk om de bouwindustrie efficiënter te maken en helpt de digitalisering van de bouw- en vastgoedsector te bevorderen. Onze technische en gebruikersvriendelijke oplossingen vinden de basis in BIM-technologie. 3D-modellen worden ontsloten via onze snelle Dalux BIM Viewer. Met Dalux Field borgen onze klanten de kwaliteit van hun diensten en producten door opnames en checklists direct te koppelen aan het model en onze innovatieve TwinBIMTM standaard brengt Augmented Reality (AR) naar de bouwplaats.

www.dalux.com

Bouwsoft | stand 4 & 5

Use It Group werkt reeds 20 jaar op het scherp van de snee om pionier te zijn op vlak van administratieve software voor de bouw-, tuin- en groensector. Dit respectievelijk met Bouwsoft en Groensoft. Contacten, offertes, facturen, betalingsopvolging, nacalculatie,… worden allemaal centraal beheert. Onze all-in-one tool zorgt ervoor dat je tijd bespaart en meer inzicht krijgt in jouw bedrijf.

In 2014 werd, met Archisoft, ook aan de eisen van architecten en architectenkantoren voldaan.

www.useitgroup.com/nl/bouwsoft-bouwsoftware

Geodynamics | stand 12

GeoDynamics biedt IT-oplossingen aan voor mobiele toepassingen, in het bijzonder in het segment van track and trace, tijd- en activiteitenregistratie.

Met onze innovatieve software kunnen bedrijven uit de bouw-, service-, en installatiesector perfect papieren werkbonnen overboord gooien of hun voertuigen en mobiele ploegen in realtime opvolgen.

www.apps.geodynamics.be/track-and-trace

GMI Group | stand 03

Als software en servicebedrijf ondersteunen wij onze klanten bij de optimalisatie van de operationele processen en administratieve organisatie. U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Onze aanpak staat garant voor een totaalbenadering binnen vier grote automatiseringsdomeinen: ERP, CRM, ECM en BI. Wij garanderen een begeleiding door mensen die gepokt en gemazeld zijn in de dagelijkse praktijk. Zij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek.

www.gmigroup.be

Handsoft | stand 21

HandSoft is hét softwarepakket voor installatiebedrijven. Het is ontwikkeld door 3 softwarebedrijven (Duitsland-België-Nederland) die elk meer dan 34 jaar ervaring hebben opgebouwd in deze branche. Met de belangrijke leveranciers hebben we een E-link, rechtstreekse koppeling met hun e-shop, zodat u artikelen eenvoudig en snel kan toevoegen in HandSoft. Met 1 klik worden de bruto- en uw nettoprijzen van courante artikelen razendsnel geactualiseerd. Integratie met de app Outsmart voor digitale werkbonnen.

www.handsoft.be

Hit-Office | stand 20

Ficos is ICT specialist voor de bouwsector
Hit-Office is een softwareoplossing voor het beheer van uw offertes, bouwplaatsen, inkoop, planning, boekhouding, personeel, dienst-na-verkoop en machinepark
Hit-Mobile is een mobile app die gekoppeld is aan Hit-Office, ze geeft u toegang tot uw gegevens vanop uw smartphone of tablet
Hit-Tracking is een track&trace oplossing die op zichzelf of geïntegreerd met Hit-Office kan gebruikt worden.
Hit-Market is een platform voor online prijsaanvragen. Hierdoor kunt u het inkoopproces met uw leveranciers en onderaannemers verbeteren.
Check-in-at-Work is een oplossing voor aanwezigheidsregistratie
Meer informatie over onze oplossingen vindt u via www.hit-office.com, www.hit-mobile.com, www.hit-tracking.com et www.hit-market.be

www.hit-office.com

testest

Plenion | stand 22

Wij spreken uw taal!
Elke sector kent zijn eigen problematiek. Plenion is gespecialiseerd in uw sector, begrijpt uw branche en spreekt uw taal. Zo denken wij altijd proactief met u mee en zal u versteld staan van de verbeteringen die wij bij u doorvoeren. U geniet van krachtige oplossingen waardoor u met plezier uw administratieve taken vervult. Die ervoor zorgen dat u makkelijk, snel én efficiënt werkt, op elk vlak!

Dankzij Plenion geniet u van
• een ijzersterke backoffice
• mobiele oplossingen die u op de werf ondersteunen
• handig beheer van alle installaties/werkzaamheden bij uw klanten
• planningstool voor het bijhouden van uw projectvorderingen
• …

Benieuwd hoe wij u vlotter en aangenamer laten werken?

Contacteer ons snel op het nummer 09 389 84 00 of breng ons een bezoekje op de beurs!

www.plenion.be

Ram | stand 06

Automatisatie fleetmanagement, checkinatwork, mobiliteitsvergoeding en materieelbeheer
RAM Mobile Data is een softwarebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring met specialisatie in geolokalisatie en kilometer- en tijdregistratie in met name de bouw. RAM Mobile Data heeft sindsdien een voortrekkersrol en is marktleider in dit domein. Ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van de klant, levert RAM Mobile Data voertuig-, persoons- en materieelgebonden track & trace systemen. Daarbij staan innovatie, kwaliteit en goede service voorop. Al sinds 2005 werkt RAM Mobile Data nauw samen met de Confederatie Bouw.

www.ram.be

Robaws | stand 14

Robaws is een online tool voor uw administratie met als focus eenvoud, snelheid & mobile. Beschikbare modules: klanten, offerten, projecten, werkbonnen, facturatie, leveranciers, bestellingen, planning (check-in @work, werfmeldingen), materieel, stock, uurregistratie, dashboard, bestand & email integratie. Verwacht geen brochures op onze stand, wij tonen graag ons product met live demo's.
http://www.robaws.be/

www.robaws.be

STRIKTLY BUSINESS SOFTWARE | stand 25

Striktly Business Software is sinds 2008 het CRM/ERP pakket voor de bouw- en installatiesector. Met de meer dan 2000 gebruikers is Striktly voor elke ondernemer de dagelijkse oplossing met features zoals facturatie, projectopvolging, digitale werkbonnen, tijdsregistratie en dit volledig in de online cloud!
Verder is Striktly volledig gemoduleerd, zijn er handige integraties met groothandels, worden er maandelijkse gratis webinars gegeven en bespaart men steeds te allen tijde op werkuren en manuele handelingen!

wwwram.be

naam exposant | stand 00

www.robaws.be

naam exposant | stand 00

www.robaws.be